Festarrangering

Vi kan stå for…

Vagter ✔️

Vi sørger for at sikkerheden er i top til dit arrangement med vores autoriserede vagter.

Antal af vagter vurderes/aftales ud fra vores vurdering af den optimale sikkerhed og tryghed til dit arrangement.

 

 

DJ ✔️

Hos D.S Event bruger vi kun de bedste DJ’s!

Vi råder over DJ’s, der passer til alle slags arrangementer. Vores DJ’s spiller bl.a. på klubber normalt, og har fx spillet på festivaller for stort publikum, så de er vandt til at skabe en vanvittig fest.

LYS ✔️

Når vi står for lys, inkludere det både lysshow til dansegulvet, men også dekoration af lokale samt bar, så den ser indbydende ud!

Vi bruger professionelt udstyr og sørger altid for, at fremhæve DJ’en i lyset, så gæsterne ikke er itvivl om, hvor de fedeste hits kommer fra!

LYD ✔️

Hos D.S Event går vi meget op i, at lyden er god.

Vi bruger professionelt udstyr og dette betyder, at det ikke er gået på kompromis med lyden!

Vi tilpasser udstyret efter lokalets størrelse samt antal deltagende gæster. Vi går op i klar lyd fra højtalerne ligemeget hvor man står i lokalet, og samtidig kan mærke bassen!

BAR ✔️ ...DETTE TILBYDES IKKE PÅ NUVÆRENDE TIDSPUNKT...

Fuldt udrustet bar? Eller bar hvor du selv er ansvarlig for alkohol? Det hele er op til DIG!

Hvor meget alkohol skal jeg bruge? Hvad kan folk bedst lide? Hvad med de overskydende efter festen? Disse spørgsmål kræver erfaring for at svare på. Og det har vi!

Når du booker os til, at stå for bar ved vi hvad det kræver, og tager selvfølgeligt det overskydende med efter festen!

Vi har som standart i baren et stort udvalg af LÆKRE drinks, almindelige shots, shaker-shots, mokai, øl m.m. Dette gør vi har noget til enhver smag!

Baren dekoreres med disko-lys, så den ser indbydende ud, og så festen IKKE stopper bare, fordi man skal i baren!

Vi er ALTID de første til, at tilbyde et glas vand, til dem der drikker lidt for hurtigt;)

——————————

Til fester for unge er dette en specielt god løsning, da vi kan kontrollere, at det der indtages altsammen er serveret af os selv, og derfor undgår vi bl.a. nemmere euforiserende stoffer.

Vores mål er altid, at ALLE gæster skal kunne huske hele festen, og dette sikres bedst muligt ved vores bar-løsning, da det er kontrollerede mængder der serveres (2-4cl)

 

Garderobe ✔️

Garderobe er en vigtig del af festen. Vi kan både levere garderobe-modul, hvor arrangøren selv er ansvarlig for bemanding eller lad os stå for det!

Bemanding i garderoben er ifølge os en god ting at have, da gæsterne kan have svært ved at kende forskel på dit og mit eller ved en fejl komme til at tage en forkert jakke i deres brændert.

Derfor tilbyder vi bemandet garderobe med nummer til hver gæst, så der ikke opstår tumult eller gæsternes egendele forsvinder.

Gæsterne kan trygt overlade overtøj, tasker m.v til vores garderobe personale, og dette har ALTID været vores store formål nemlig Trykhed.

Personale ✔️

Personalet hos D.S Event elsker hvad de laver, og det kan mærkes!

Vores team er ALTID smilende, klar på sjov og i feststemning! ALT vores personale bærer D.S Event tøj, så det er nemt, at se hvem vi er!

Vi er stolte over, at have det personale vi har, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde personale til ALLE vores ydelser!

——————————

Booker du festarrangering gennem D.S Event, anbefaler vi KLART, at vi stiller med eget personalet, da det giver et professionelt udtryk samt en ægte diskoteks-stemning! Det er et valg du ALDRIG vil fortryde!

Vi er altid klar på en joke, en konkurrence eller måske gratis shots i baren hvis….?

Fotograf ✔️

Minder er en vigtig del af festen på langt sigt. Det er vigtigt, at have nogle gode og brugbare minder at se tilbage på.

Derfor tilbyder vi fotograf som fanger de bedste og fedeste øjeblikke gennem hele festen, samt ønske om fx gruppebilleder, enkeltfotos eller noget helt tredje.

Det er kun fantasien der sætter grænser!

Rengøring ✔️

Rengøring og oprydning er resultatet efter afholdelsen af en fed fest. Så hvorfor ikke lade os stå for det?

Vi rengøre og ryder lokalet totalt for affald, vasker gulv, tørre borde af altså kort sagt ALT der angår rengøring samt oprydning efter festen.

Så kan DU slappe af, velvidende om at det bliver gjort ordenligt!

Planlægning ✔️

Når vi modtager en booking som omhandler festarrangering, ved vi grundet vores erfaring at korrekt planlægning er det vigtigste ved afholdelsen af et arrangement. Planlægningen foregår i tæt samarbejde med DIG som arrangør, og dermed sikre vi at alle DINE ønsker samt forventninger bliver overholdt og udført til punkt og prikke!

——————————

Lader du os stå for planlægningen, laver vi:

Begivenhed med info om festen, gæsteliste over de deltagende, armbånd til gæster så vi sikres mod ubudne gæster, nummer til hver gæst i garderoben og evt info/koordinering af aftalt tema

 

Så nemt er det.

Kunde finder lokale/lokation
Kontakter D.S Event
w
Kommunikation med D.S Event om pakkeløsning
r
Information om lokale videregives til D.S Event
N
Vi afvikler den fedeste fest til dig

Book os til din fest

SIKKERHED OG TRYGHED I TOPKLASSE

Hos os er sikkerhed og tryghed en stor del af afholdelsen af et arrangement. Vi benytter autoriserede vagter, som har over 15 års erfaring som VAGT indenfor alle slags arrangementer. Vores vagter er meget grundige i deres arbejde, da de bl.a. arbejder som VAGT i dagligdagen. ALLE vores vagter kan kendes på deres gode humør, og er samtidig iklædt tøj med markeringen SECURITY, VAGT eller DØRMAND. 

Kontakt person:

Daglig leder: Daniel Sørensen

E-mail: daniel@ds-event.dk

 

Jernbanegade 22c, 1th

4200 Slagelse

Faktura

E-mail: faktura@ds-event.dk

 

Booking og information

E-mail: kontakt@ds-event.dk

Telefon nr. 28 45 08 14

 

Lager adresse

Merkurvej 2

4200 Slagelse

 

CVR: 40223355